<acronym id="vyorm"></acronym>
    <output id="vyorm"></output>

    <acronym id="vyorm"><form id="vyorm"></form></acronym>
    1. [職稱英語真題]2016年答案詳解綜合C完形填空
      2016-04-07 06:57:46 來源:91考試網 作者:www.tq227.com 【

      Freezing to Death for Beauty

      People in Beijing wear a lot of clothing during winter to fend off(抵御)thecold. In the United States, however, people wear_____(51)partly because the caris the primary mode of transportation. Cars take_____(52)straight to theirworkplaces, which are heated well. The American diet is full of calories, sotheir_____(53)can afford to burn heat more quickly.

      Fewer layers of clothing give people the opportunity to stay_____(54)Lots ofYale girls wear skirts_____(55)when it's 10 degrees Centigrade outside. Some ofthem at least wear boots, tights, and leg-warmers. Some, however, really just gofor the look _____(56)the risk of health. These girls have nothing to preventtheir _____(57)against the wind, and no socks to protect their feet. A miniskirt and a pair of stilettos are all that they wear.

      Typically, the ones pursuing fashion are_____(58)with little body fat. Justby the nature of their bodies, they are already at a disadvantage compared withnormal people in_____(59)weather. I have always_____(60),whenever I pass thesegirls, how they manage to refrain from shivering and just smile like spring hadarrived.

      And then there are the guys. The girls can be said to_____(61)health forbeauty. But why do guys_____(62)so little? It is not like, once they shed somelayers, they suddenly become better-looking. They are not exactly beingfashionable when they _____(63)wear sporty(花哨的)shorts and shower slippers in themidst of winter. It's not cute(可愛的).

      Of course, people have the freedom to look whatever_____(64)hey want. I amjust surprised that, given the vast difference between winter and summertemperatures in Connecticut, they can still_____(65)like they are partying onthe beach in the middle of February.

      51.題干】_____

      選項】

      A.less

      B.thin

      C.bare

      D.few

      答案】A

      52.題干】_____

      選項】

      A.they

      B.her

      C.them

      D.him

      答案】C

      53.題干】_____

      選項】

      A.meals

      B.dishes

      C.drinks

      D.bodies

      答案】D

      54.題干】_____

      選項】

      A.fashionable

      B.bony

      C.hungry

      D.funny

      答案】A

      55.題干】_____

      選項】

      A.ever

      B.even

      C.never

      D.not

      答案】B

      56.題干】_____

      選項】

      A.in

      B.for

      C.at

      D.on

      答案】C

      57.題干】_____

      選項】

      A.heads

      B.legs

      C.arms

      D.hands

      答案】B

      58.題干】_____

      選項】

      A.fat

      B.skinny

      C.ugly

      D.short

      答案】B

      59.題干】_____

      選項】

      A.warm

      B.cool

      C.hot

      D.cold

      答案】D

      60.題干】_____

      選項】

      A.dreamed

      B.stated

      C.claimed

      D.wondered

      答案】D

      61.題干】_____

      選項】

      A.hurt

      B.sacrifice

      C.suffer

      D.cost

      答案】B

      62.題干】_____

      選項】

      A.bear

      B.carry

      C.manage

      D.wear

      答案】D

      63.題干】_____

      選項】

      A.seldom

      B.only

      C.rarely

      D.hardly

      答案】B

      64.題干】_____

      選項】

      A.method

      B.road

      C.side

      D.way

      答案】D

      65.題干】_____

      選項】

      A.look

      B.hold

      C.seem

      D.show

      答案】A

      最新職稱英語考試題庫|手機題庫免費下載

      關注微信,2016年職稱英語考試真題免費獲取>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">點擊查看>>

      2016年職稱英語考試真題權威名師點評,>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">速速關注>>

      關注:2016年職稱英語考試成績查詢時間及入口

      提示:>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">2016年職稱英語考試真題及答案首發

      推薦:2017年職稱英語網絡課程即將上線,名師教你如何高效通關2017職稱英語考試!>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">點擊查看>>


      One touch of nature makes the whole world kin. 自然情感的流露,使人們更親近.
      From saving comes having. 富有來自節儉.
      Tags:職稱英語真題 理工類
      】【打印繁體】 【關閉】 【返回頂部
      下一篇[職稱英語真題]2016年答案詳解綜..

      網站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772
      good电影经典在线观看